Starten met High Ticket Dropshipping | Maak gebruik van dit stappenplan!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Dropship principe

High ticket dropshipping is een in populariteit groeiend begrip. Echter is het voor mensen die willen beginnen met high ticket dropshipping vaak nog een onduidelijk begrip. Wat betekent high ticket dropshipping en wat is het precies?

Deze vragen ga ik voor je beantwoorden in dit artikel. Daarnaast lees je een stappenplan wat je kan volgen als je wil beginnen met high ticket dropshippen. Maar dat is nog niet alles, want we gaan ook de verschillen tussen low ticket dropshipping en high ticket dropshippen bespreken. Kom erachter of deze vorm van geld verdienen wat voor jou is!

Inhoudsopgave

Wat is high ticket dropshipping?

Voor veel mensen is de term high ticket dropshipping nog erg onduidelijk. Dat is ook niet zo raar, want de naam is niet per definitie duidelijk. Dropshippen is een onderdeel van E-commerce, ook wel elektronisch bedrijfsvoeren. Bij dropshippen heeft de baas van een webshop geen eigen voorraad en ziet hij of zij zijn eigen producten niet. Je kan het dus zien als een vorm van verkopen zonder dat je zelf producten op hebt geslagen en moet verzenden.

Als je een dropshipping webshop hebt, plaatsen klanten via jouw webshop een bestelling. Deze bestelling wordt door gecommuniceerd naar de leverancier, producten of groothandel die het product opsturen. Je verkoopt het product voor je eigen prijs, maar moet nog wel even de inkoopkosten, die je aan de producten, leverancier of groothandel moet betalen, aftrekken. Op deze manier kan je je winst berekenen.

High ticket zegt iets over de prijs en winstmarge van het product wat je dropshipt. Officieel zit er geen vaste prijs aan een high ticket product, maar meestal zijn dit duurdere producten met winstmarges van minimaal 35%. Je kan dus denken aan horloges van €500 waar je 40% winst op kan vangen. Uiteindelijk zal je meer geld verdienen met high ticket dropshipping in vergelijking tot low ticket dropshipping. Je moet alleen wel de juiste producten hebben uiteraard.

Het feit dat je geen eigen voorraad hoeft aan te slaan, veel geld kan verdienen, zelf niets hoeft te verzenden en in zee gaat met grote, betrouwbare groothandels, producenten en leveranciers zijn grote voordelen van high ticket dropshipping. Het is moeilijker om dure producten te verkopen, maar met de juiste strategie en voorbereidingen kan je veel geld verdienen zonder er heel veel voor te hoeven doen.

Wat is het verschil tussen low ticket en high ticket dropshipping?

Misschien is het voor de hand liggend, aan de hand van bovenstaande uitleg. Toch is het belangrijk dat het besproken wordt, voor je aan de slag gaat met high ticket dropshipping.

High ticket dropshippen zijn duurdere producten met hoge winstmarges. Low ticket dropshipping is het tegenovergestelde. Dit zijn vaak goedkopere producten waar je €10 tot €20 winst op kan maken. Denk bijvoorbeeld aan oorbellen of kleding.

Het is vaak zo dat je met high ticket dropshipping meer winst maakt als met low ticket dropshipping. Je hoeft hier namelijk minder producten van te verkopen als met low ticket dropshipping. Hierdoor is het ook niet raar dat dit verdienmodel steeds populairder wordt en er steeds meer mensen starten met high ticket dropshipping.

Hoe kan je starten met high ticket dropshipping – een stappenplan

Voor je zomaar een eigen bedrijf of webshop begint, is het uiteraard belangrijk dat je de juiste stappen volgt. Ondanks dat je geen voorraad hebt, geen personeel hoeft te betalen en geen pand hoeft te huren, is het wel belangrijk dat je goede verstandhoudingen houdt met de partners en de kopers kwaliteit blijft bieden. De kopers zijn tenslotte koning en mond-tot-mond reclame is de beste reclame die je kan hebben.

Vergaar veel informatie

Het is uitermate belangrijk dat je alle informatie vergaart over high ticket dropshipping als je kan. Daarom is het belangrijk dat je de juiste cursussen volgt. Een goede en betrouwbare cursus is die van Joshua Kaats. Hij heeft de High ticket dropship Acadamy opgezet om je alles te leren over high ticket dropshipping en het dropshippen met Nederlandse leveranciers. Je leer high-end producten, boven de €100 verkopen en krijgt leuke extra’s zoals een GRATIS E-Book over de eerste stappen zetten in het opzetten van een succesvolle dropshipping business.

De Acadamy is de nummer 1 resultaatgerichte cursus in Nederland en België. Je hebt dus een goede garantie van kwaliteit en dat je ook echt wat hebt aan de cursus. Met de Dropship Acadamy 3.0 krijg je een complete resultaatgerichte videocursus waar je alles over dropshipping leert van A tot Z, je krijgt de meest succesvolle verhalen te horen en je weet zeker dat je een goede cursus aanschaft door de tevredenheid van 2000 studenten die je voor zijn gegaan.

Het is aan te raden om te investeren in deze cursus. Als je deze stap overslaat zal je veel informatie mislopen waardoor de kans op een slecht bedrijf groter wordt. Je zult dan uiteindelijk verlies draaien en dat wil natuurlijk niemand. De kosten van de Acadamy zal je zeker terugverdienen waardoor het aanschaffen van de cursus het echt waard is.

Doe onderzoek naar producten

Product research

Dit zal een kleiner onderdeel van het stappenplan zijn omdat je in de cursus van de Dropship Acadamy al leert waar je op moet letten. Het is echter wel belangrijk dat je extra onderzoek doet naar je doelgroep en wat hun aanspreekt. Welke producten kopen jouw doelgroep veel en wat hebben ze ervoor over?

Daarnaast is het belangrijk om onderzoek te doen naar de goedkoopste producent. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk winst maken en zo weinig mogelijk hoeven betalen. Doe naast dit alles ook goed onderzoek naar marketingstrategieën. Wat trekt veel klanten aan? Hoe zorg je ervoor dat een grote groep mensen je producten zien? Welke social media platformen werken goed en hoe moet je website eruit komen te zien? Met een goede marketing zal je meer mensen aantrekken en meer verkopen.

Bouw een betrouwbare webshop

Een betrouwbare webshop bouwen is van groot belang. Het is namelijk zo, dat mensen geld laten aftrekken van hun bankrekening en persoonlijke gegevens invullen op je website. Hiervoor heb je dus een privacyverklaring nodig, maar ook een betrouwbare webshop. Dit kan je doen door een SSL-slot op je webshop te laten plaatsen. Je krijgt dan een slotje voor de https-link van je website, wat aangeeft dat je veilig privégegevens kan invullen.

Zorg naast veiligheid voor een mooie, maar vooral professionele webshop. Klanten moeten zich natuurlijk tot je webshop aangetrokken voelen en leveranciers moeten potentie zien in je webshop. Het is daarom aan te raden om geen webshop online te zetten zonder producten. De klanten die dan al op je webshop kijken, zullen dan niet meer terugkomen. En laat het “webshop onder constructie” zinnetje ook achterwege!

Zoek betrouwbare partners

Om producten te kunnen verkopen, moet je uiteraard een partnerschap aangaan met een producent, leverancier of groothandel. Voor je een partnerschap kan beginnen is het belangrijk dat je eerst uitzoekt of het bedrijf betrouwbaar is. Dit kan je doen door reviews en meningen van anderen op te zoeken. Klanten die tevreden zijn, zijn vaak eerlijk. Klanten die ontevreden zijn, zijn nog eerlijker.

Elke producten, leverancier of groothandel heeft uiteraard ontevreden klanten die om de kleinste dingetjes ontevreden kunnen zijn. Hier zal je later ook mee te maken krijgen. Filter dus wel goed welke reviews terecht zijn en welke nergens op slaan. Als er meerdere mensen zijn die klagen over klantcommunicatie, zal het wel een groter probleem zijn als 1 iemand die klaagt over slechte kwaliteit producten.

Aan de hand van deze onderzoeken kan je een goed partnerschap aangaan met een bedrijf wat je kan vertrouwen. Vraag uiteraard wel of het bedrijf een partnerschap wil aangaan. Hierdoor heb je meer voordelen als wanneer je een product verkoopt en vervolgens het product bij de leverancier bestelt en laat opsturen naar de klant. Partners krijgen daarnaast vaak kortingen en andere voordelen!

En verkopen maar

Als je dit volledige stappenplan hebt gevolgd zal je, met de juiste producten en marketingstrategie, klanten vinden die je producten zullen kopen. Dit moet je natuurlijk goed onderhouden, klantenrelaties blijven maken en je webshop moet goed onderhouden worden. Daarnaast moet contact met leveranciers en producenten ook goed onderhouden worden. communiceer goed en vriendelijk. Als er problemen zijn, kom dan op voor je klanten, maar blijf vriendelijk. De leverancier levert je namelijk je producten die je goed kan verkopen.

Begin altijd met informatie vergaren voor je begint met high ticket dropshipping. Zonder de juiste cursus is het af te raden om te beginnen met high ticket dropshipping. Als je eenmaal de nodige cursus hebt gevolgd en voldoende informatie hebt vergaard, is het belangrijk dat je nog wel onderzoek doet naar een product, klanten wensen en leveranciers. Vergeet je marketing en webshop uiteraard ook niet. Deze 2 elementen zijn belangrijk als het gaat om winst maken, verkopen en klanten werven. Echter is je webshop ook een plek waar groothandels kijken of jij competentie hebt om hun partner te worden.

Het zijn een aantal stappen die je moet volgen, maar het is het zeker waard. Het hoeft helemaal niet lang te duren voor je alles voor elkaar hebt en tegenwoordig bestaan er veel professionele bedrijven die zich inzetten voor je webshop en marketingstrategie. Het zijn investeringen, maar de kans dat je ze terugverdient met high ticket dropshipping is zeer groot. Daarom is high ticket dropshipping ook zo geschikt voor veel mensen die van ondernemen en winst maken houden. Het kan makkelijk en snel, met de geschikte cursus en de juiste producten!

Als jij nu bepaald deze eenmalige investering in jezelf te doen, welke je als je hier serieus mee van start gaat makkelijk terug gaat verdienen, dan krijg je te maken met de volgende dingen:

  • Nooit meer afhankelijk hoeven zijn van een baas
  • Geen vaste werktijden meer hebben
  • Locatie onafhankelijk kunnen werken
  • Geen plafond meer aan je inkomen: ‘The sky is the limit’.

Zeker nu de in de tijden van corona ontploft het internet letterlijk door alle online aankopen. Wil jij hier een graantje van meepikken?

Het is volledig jouw keuze, maar ik geloof in jou en hoop dat je deze ‘gouden’ kans niet laat liggen!

Heb je vragen? Laat het me weten, ik help je graag. Goodluck!

High Ticket Dropship Academy

Bekijk de High Ticket Dropship Academy & claim nu tijdelijk je korting!

Maak gebruik van de tijdelijke korting via de knop hierbeneden & ontvang bijna 50% korting over het gehele aankoop bedrag! 🥳

Bekijk de High Ticket Dropship Academy! ▶

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *