Online Tools

Alles wat je nodig hebt om maximaal te groeien!

Welkom op de ‘Online Business Tools’ pagina van Geldrivier.nl!

Online Business Tools

Mijn doel met Geldrivier.nl is om jou te motiveren, inspireren en natuurlijk te helpen met het opzetten van jouw eigen online business. Zodat jij uiteindelijk ook je geld via het internet kunt verdienen. Ter inspiratie & motivatie nodig ik je uit om ook nog even mijn verhaal checken.

Lange tijd heb ik na zitten denken hoe ik jullie nóg meer (gratis) waarde kan geven. Ik heb besloten om een ‘Online Business Tools’ pagina te maken. Hierop zal ik alle (zelf gebruikte) cursussen, boeken, hosting, software en dergelijke bruikbare tools op verzamelen.

Zo hoef jij niet meer door de vele blogs te scrollen op zoek naar hetgeen je in je hoofd hebt, maar kan je gewoon alles op een rijtje op deze pagina vinden! Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, het liefst zoveel mogelijk gratis natuurlijk!

Deze pagina zal ik proberen continu up-to-date te houden. Laat ook vooral weten als je nog iets mist of suggesties hebt!

Hieronder zie je een aantal (online) cursussen waarvan ik de meeste ook daadwerkelijk zelf heb gevolgd. Voor meer informatie, check mijn reviews.

Via de knoppen hieronder kan je gebruik maken van de GRATIS webinars. Zo kan je kijken wat het verdienmodel precies inhoudt en of het bij jou past!

(Gratis) trainingen

Hieronder zie je een aantal cursussen die ik zelf ook gevolgd heb. Bij de meeste is er een GRATIS webinar o.i.d. te vinden. Dit is uiteraard super waardevol en interessant. Zo kan je kijken of het businessmodel wat voor je is of niet.

Affiliate Marketing Domination

 

Affiliate Marketing Domination Logo

Starten met affiliate marketing?

Meld je aan voor het gratis webinar van Affiliate Marketing Domination en leer alles omtrent dit businessmodel en jouw kansen! Met de kortingscode ROBERT100 een extra 100 euro korting bovenop de 50% korting!

Aanmelden! ▶

Affiliate Marketing Revolutie

 

Affiliate Marketing Revolutie Review

Starten met affiliate marketing?

Bekijk dan nu met de Affiliate Marketing Revolutie. Met deze knop tijdelijk afgeprijsd van €297,-voor maar €47,- Ondertussen gingen al ruim 10.000 mensen jou voor!

Aanmelden! ▶

High Ticket Dropship Academy

 

High Ticket Dropship Academy

Starten met high ticket dropshippen?

High-ticket dropshipping is een nog onontdekt businessmodel in Nederland & België waar enorm veel potentie in zit.Ontdek wat je te wachten staat als je hiermee begint!

Aanmelden! ▶

Bol Masterclass

 

Bol Masterclass Review

Starten met verkopen via Bol.com?

Begin met het verkopen via Bol.com & start met het creëren van een passief inkomen! Nu van €2997,- voor slechts €997,- ! Claim je korting via de knop hieronder!

Aanmelden! ▶

SMMB Masterclass

 

SMMB Masterclass Logo

Start een social media marketing bureau,

Het starten van een SMMB/SMMA is een goede keuze, want het is een lucratief businessmodel. Leer alles in deze gratis training!

Aanmelden! ▶

Agency Masterclass

 

Agency Masterclass Logo

Start een social media marketing agency,

Bekijk dan nu de Agency Masterclass, en profiteer van de tijdelijke aanbieding van: €2997,- voor slechts €997,- !   

Aanmelden! ▶

Ecomtrics

 

Ecomtrics logo

Wil jij beginnen met dropshipping?

Normaal dropshippen ook wel ‘low-ticket’ is een ontzettend goed businessmodel waar belachelijk veel geld mee te verdienen is. Mijn persoonlijke voorkeur is Ecomtrics. Meld je aan!

Aanmelden! ▶

Crypto Masterclass

 

Crypto masterclass Logo

Wil jij super graag traden in crypto?

Check dan de Crypto Masterclass & claim je 50% korting in de GRATIS webinar!                                   .

Aanmelden! ▶

Gratis boeken

Veel cursus eigenaren hebben een gratis e-book wat ze jou willen geven. Dit is vaak een samenvatting of stappenplan van het businessmodel. Super interessant & waardevol om zo’n gratis e-book eens te lezen dus!

De Laptop Lifestyle

 

 

de-laptop-lifestyle-review-jacko-meijaard

Downloaden!

High Ticket Dropshipping

 

De-Dropship-Blauwdruk-Cover-png

 

Downloaden!

800 product ideeen en 1000+ leveranciers lijst voor het verkopen op Bol.com

 

Bol Masterclass pakket

Downloaden!

Crypto tips

 

Alles over crypto e-book logo

Downloaden!

Website bouwen

In veel situaties zal je een eigen website nodig hebben. Je kunt dit laten doen maar als je dit zelf doet scheelt het je een hoop geld. En daarnaast is het tegenwoordig ook helemaal niet zo moeilijk meer! Met de juiste programma’s kan ook jij met gemak een website in elkaar zetten.

Phoenix

 

phoenix-website

Phoenix is website software waarmee je zonder technische kennis of ervaring prachtige websites kunt bouwen. Dit met een visuele front-end editor.

Gratis trial proberen! ▶

Plug & Play

 

Plug & Play

Met Plug&Pay bouw je in een handomdraai prachtige checkouts voor je website. Deze zijn geoptimaliseerd voor conversie.                                              .

Gratis trial proberen! ▶

Huddle

 

Huddle

Met huddle kun je een community bouwen en digitale producten op plaatsen voor mensen om aan te schaffen.

Gratis trial proberen! ▶

Domeinnaam + Hosting

Als je een website beheert, heb je ook een domeinnaam & een hosting nodig. Ik maak zelf gebruik van Neostrada en heb hier een hoop plezier van.

neostrada-logo

Neostrada

Ik ben al tijden zeer tevreden klant van Neostrada. Hier kun je goedkoop een domeinnaam en een hosting aanschaffen voor je website!

Ga Naar Neostrada!

E-mailmarketing

Wil je jouw business maximaal laten groeien, dan is e-mailmarketing echt super krachtig! Met inzet van een krachtige e-mailmarketing campagne, kan je veel klanten binnen halen. Ik maak zelf gebruik van GetResponse. Dit kost maar 10 euro per maand en het is een heel makkelijk systeem met veel opties.

getresponse_logo

GetResponse

Als je met e-mailmarketing aan de slag wilt gaan dan adviseer ik je om GetResponse te proberen. Je kan dit 30 dagen gratis proberen. Zeer tevreden over!

JA, Ik Wil Gebruik Maken Van De Gratis Proefmaand!

Boeken voor een winners mindset

Zoals je waarschijnlijk wel weet, is het hebben van de juiste mindset van groot belang bij het runnen van een business. Om de juiste mindset te krijgen, is het lezen van bepaalde boeken een goede manier. Ik heb een aantal bekende boeken voor mindset voor je klaar gezet.

Think And Grow Rich

 

Think and grow rich

Bekijk Op Bol.com ▶

Rich Dad, Poor Dad

 

Rich Dad, Poor Dad

Bekijk Op Bol.com ▶

Het Obstakel Is De Weg

 

Het Obstakel is de weg

Bekijk Op Bol.com ▶

Master Your Mindset

 

Master your mindset

Bekijk Op Bol.com ▶

The 10x Rule

 

The 10x rule

Bekijk Op Bol.com ▶

Hopelijk heb je wat gehad aan mijn ‘online business tools’ pagina! Mis je nog iets of heb je ergens vragen over? Twijfel niet om ze te stellen in de reacties hieronder! 💪👇

Wellicht heb je hier wat aan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *