Mijn Verhaal: Waarom heb ik voor affiliate marketing gekozen?

Inspiratie & Motivatie!

Inhoudsopgave

Hey! Mijn naam is Robert en mocht je geïnteresseerd zijn in mijn verhaal, ik ga het hier even met je delen. Ik ga je vertellen wie ik ben, waarom ik met affiliate marketing gestart ben en dit het meest ideale verdienmodel is, en waarom ik gekozen heb om een website te maken over online geld verdienen. Het lijkt me tof als ik jou kan inspireren en helpen met mijn verhaal!

Foto Robert van Mill

Ik ben dus Robert en ben 22 jaar oud. Door de tijd heen heb ik een grote passie ontwikkelt voor online ondernemen. Loondienst gaf me steeds minder voldoening en ik miste de vrijheid.

In totaal ben ik me ruim een jaar aan het verdiepen geweest in verschillende online businessmodellen. Ik wist nog niet zo goed wat ik wilde, maar één ding wist ik wel! Ik wist dat ik iets voor mezelf wilde starten, zodat ik echt ergens aan zou kunnen bouwen én vrijheid zou creëren.

Dit heb ik gedaan aan de hand van online cursussen. Denk hierbij aan: verkopen via Bol.com, SMMA, dropshipping, etc. Elk businessmodel is super krachtig, en je kunt met elk businessmodel veel geld gaan verdienen, maar het was steeds niet helemaal wat me voldoening gaf.

Ik heb zelf rond de vijf businessmodellen daadwerkelijk geprobeerd, maar elke keer was er wel iets. Óf het was niet helemaal mijn ding, óf het was een business welke ik tof vond maar wat niet lukte en uiteindelijk ook niet genoeg voldoening gaf, óf er kwam veel investering (en risico) bij kijken, etc.

Ik zocht nog wel eens in Google op de term ‘online geld verdienen‘. Dit deed ik op een middag weer. Ineens kwam ik een artikel over affiliate marketing op het internet tegen. Hier had ik nog nooit iets over gelezen en ik wist niet dat dit een compleet businessmodel zou zijn. ‘Geld verdienen met het promoten van andermans producten’. Het klonk te mooi om waar te zijn.

Affiliate Marketing Revolutie

Het ging over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Aangezien de cursus maar een paar tientjes kostte, heb ik diezelfde dag de cursus nog gekocht en ben ik van start gegaan. De cursus is lekker uitgebreid en je krijgt alle (basis) informatie je nodig hebt om een eigen affiliate business op te kunnen zetten.

Na ongeveer 2 weekjes maximale inzet getoond te hebben, had ik mijn eerste website al live staan, inclusief eerste blog artikel. Echt een super duidelijke cursus én ik had eindelijk iets gevonden waar ik echt een goed gevoel bij had en wat goed bij mij paste!

Na 2,5 maanden consistent bezig geweest te zijn met mijn eigen affiliate marketing business, kwam mijn eerste commissie binnen! Dit moment vergeet ik nooit meer denk ik! Na 2,5 maanden maximaal inzetten en niet op geven, mijn beloning! Er is niks leuker om in de ochtend wakker te worden met een gerealiseerde verkoop waar je op dat moment zelf niks aan hebt gedaan!

Op dat moment realiseerde ik me, dat hetgeen waar ik lang over had gedroomd, dat het allemaal mogelijk was en zag ik het ineens voor me hoe het zou zijn om regelmatig zulke meldingen op je mobiel te krijgen, geweldig! Dit is waar ik al lang van droomde en nu werkelijkheid begon te worden.

Om erachter te komen of de Affiliate Marketing Revolutie wat voor jou is, check hier mijn review van de Affiliate Marketing Revolutie: Affiliate Marketing Revolutie Review. Passief 10K Per Maand dankzij Jacko Meijaard?

Affiliate Marketing Domination

Ergens rond die datum kwam ik ook in aanraking met een nieuwe affiliate cursus, de Affiliate Marketing Domination.

Ik had uiteraard al een complete cursus uitgewerkt en de basis zat er, in ieder geval voor mijn eigen gevoel, meer dan goed in. Toch ging er opnieuw een wereld voor me open!

Vanaf de eerste dag dat ik van start ben gegaan met de Affiliate Marketing Domination had ik ik door dat dit een compleet ander niveau was.. Let op: niet perse beter dan de Affiliate Marketing Revolutie, helemaal niet, maar véél uitgebreider en completer!

Ik ben echt verbaasd over hoeveel ik nog bijgeleerd heb. Soms kleine, simpele dingetjes, soms hele serieuze dingen welke een groot verschil in je business gaan maken!

Vandaag de dag ben ik nog steeds erg blij dat ik de Affiliate Marketing Domination heb gevolgd. Sterker nog, ik pak deze cursus er nog regelmatig bij om er bepaalde informatie uit te halen. Deze cursus wordt ook regelmatig geüpdatet en er word consistent waarde aan toegevoegd. Er veranderen natuurlijk continu dingen in deze wereld en daarom is het ook echt van groot belang dat een cursus als deze continu ‘ververst’ wordt. Vandaar dat je ook je levenslang profijt blijft hebben van de Affiliate Marketing Domination.

Om erachter te komen of de Affiliate Marketing Dominationwat voor jou is, check hier mijn review van de Affiliate Marketing Domination: Affiliate Marketing Domination Review(Corné & Robert): Dé Affiliate Marketing Cursus van NL?

Conclusie AMR & AMD

Allereest wil ik even zeggen dat er niet specifiek een ‘winner’ is. Beide cursussen zijn van goede kwaliteit alleen ik ga je even mijn mening geven ten opzichte van de twee affiliate marketing cursussen.

Zoals je weet ben ik begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Ik heb vanuit deze cursus veel geleerd omtrent affiliate marketing en dan heb ik het vooral over een goede basis. Je kunt vanuit deze cursus een goede affiliate business opzetten en je krijgt alle informatie die je hierbij nodig hebt. Bij deze cursus moet je niet teveel verwachten qua extraatjes om maximaal resultaat te kunnen behalen, vooral wat opschalen betreft. In het beginstadium heb je er veel aan, maar toen ik een wat hoger niveau kreeg, voelde het al snel als niet meer compleet ofzo.

Vooral toen ik met de AMD van start was gegaan besefte ik me dit heel sterk. Je krijgt alles wat je nodig hebt, maar meer dan dat moet je niet verwachten. Maar als we kijken naar de prijs is dit ook logisch. Voor die paar tientjes krijg je een goede cursus!

Maar als ik jou moet vertellen wat ik je aanbeveel, dan is het zonder twijfel de Affiliate Marketing Domination. Als je dan toch een investering in jezelf wilt gaan maken, doe het dan gelijk goed. Je krijgt echt letterlijk alles wat je maar nodig kunt gaan hebben bij het opzetten, maar ook bij het opschalen van je eigen affiliate marketing business!

Ik raad je van harte aan om eens een kijkje te nemen in mijn eerder geschreven artikel waar ik de Affiliate Marketing Domination review. Je krijgt hier een goed beeld van wat je moet verwachten én ik deel je mijn ervaringen en mening!

Check de review: Affiliate Marketing Domination Review(Corné & Robert): Dé Affiliate Marketing Cursus van NL?

Waarom Affiliate Marketing?

Nu heb je mijn verhaal gehoord en denk je misschien: ”heel inspirerend en leuk allemaal, maar waarom zou ik nou precies voor affiliate marketing kiezen?” Dat snap ik! Hieronder heb ik wat duidelijke punten onder elkaar gezet, om je een helder beeld van affiliate marketing te geven. Check ook even deze blog: Wat is affiliate marketing? Duizenden euro’s verdienen met je blog?

Wat ik zo interessant vind aan affiliate marketing is het volgende:

  • Ultieme vrijheid: je zit nergens aan vast, hebt geen verantwoordingen, geen klantenservice, etc. Dit omdat je natuurlijk geen eigen product(en) hebt, maar slechts producten van anderen promoot. Ideaal!
  • Weinig tot geen kosten/investering: buiten de domeinnaam en de hosting van je website om heb je geen extra kosten. Zeker in het begin niet.
  • Online vastgoed: je bouwt het internet vol met jouw content waardoor je steeds hoger in Google zult komen, steeds beter gevonden zult worden én steeds meer website bezoekers zult krijgen. Je business wordt altijd groter!
  • Veel mogelijkheden: naast je website kan je social media kanalen opbouwen, denk aan: een YouTube kanaal, een Facebookpagina, een Instagram account of een Tiktok account. Op deze manier kan je veel bereik creëren.
  • Passief inkomen: je bouwt een passief inkomen op.

Ik heb ervoor gekozen om een website over online geld verdienen te gaan beginnen. Dit omdat ik natuurlijk lange tijd mezelf erg heb verdiept in verschillende businessmodellen en veel kennis heb opgedaan. Dit leek me erg tof om zo met anderen, die misschien tegen hetzelfde aanlopen, te kunnen delen. Hopelijk kan ik zo met mijn kennis anderen helpen. Dat vind ik een erg tof idee!

Foto Robert van Mill

Ook heb ik een website over Fitness, met in het bijzonder calisthenics als hoofdonderwerp. Mocht je hier interesse in hebben, dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op deze website.

Lijkt affiliate marketing nou precies waar je al lange tijd van droomt? Maak dan gebruik van de kortingsknop hieronder en leer stap voor stap alles wat je moet weten over affiliate marketing! Of lees nog even mijn eerder gemaakte blog over wat affiliate marketing nou precies is. Klik hier.

Check ook even mijn Affiliate Marketing Domination review om erachter te komen of deze cursus hetgeen is wat jij zoekt!

Affiliate Marketing Domination Logo

Wil jij ook je dromen waarmaken en beginnen met affiliate marketing?

Begin dan nu met de Affiliate Marketing Domination. Met deze knop tijdelijk 50% korting op het gehele bedrag!

WAARSCHUWING: De welkomstaanbieding is slechts tijdelijk geldig en zal binnenkort verlopen. Dit is niet om je bang te maken, maar om er voor te zorgen dat je later geen spijt gaat krijgen als je het later voor meer geld hebt gekocht.

BEKIJK HIER DE AFFILIATE MARKETING DOMINATION!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *